A rendelés a következő módon lehetséges, amíg a webshop nem üzemel (bontatlan, eredeti csomagolásban, ajándék tartóval, minőségi tanúsítvány elérhető) . Kikk a feliratra:

 

3-féle méretű jáde kő tojás készletben, ajándék tároló táskával:

 

 


Mivel gátizmaink különböző állapotban vannak, praktikus, hogy 3 db tojás van egy szettben (Kegel féle gyakorlatoknak megfelelően), hiszen mi magunk fogjuk tudni eldönteni az első alkalommal, hogy melyik méretű hüvelytojással kezdjük a gyakorlatot (a gátizmaink edzését), majd később a változásoknak megfelelően milyen méretűvel folytatjuk. A legnagyobb mérete: 50x30mm, a középső mérete:40x30mm, a legkisebb mérete:30x20mm

Anyaga:100% természetes jade kő, ezért a színe nem egyforma (általában halvány zöld, fehér).

 

 

Postázni is tudom a tojásokat a szütyőkkel és egy részletes leírással, gyakorlati útmutatóval, gyógyhatásairól szóló leírással együtt. A csomag ára összesen 11900 Ft. A szállítás díja 200-500 Ft.

A nyugati orvosok a nők medenceizmainak erősítésére javasolják különösen azoknak, akiknek vizelettartási gondjaik vannak (gyakran gyerekszülés után). De nem csak a gyerekszülés és az egészséges medence indokolja a tojásgyakorlatokat. A PC izom erősítése közben előfordulhat, hogy szexuális izgalmat tapasztal, a tojásgyakorlatok fő oka az orgazmusos potenciál növelése.
Ha nincs partnere az összegyűlt szexuális energiát a gyakorlatokkal elvezetheti a test többi részébe, hogy feltöltse és fiatalítsa önmagát.